Babyregalos de mi taller - Babyregals del meu taller

¡Hola tallereros del árbol! Siempre me falta tiempo para compartir los regalos creativos que les hago a los míos y a bebés cercanos a amigos y familiares, os haré un pequeño resumen para presentaros los que he ido haciendo desde hace un tiempo , como siempre, espero que os gusten.

Hola tallerers de l'arbre! Sempre em falta temps per compartir els regals creatius que els faig als meus i a nadons propers, us faré un petit resum per presentar-vos els que he anat fent des de fa un temps, com sempre, espero que us agradin .

El pequeño Arnau es uno de los pequeñitos a los que mi taller alegra su habitación de bebé. Cris, su tita, me pidió unos regalitos personalizados: una babyalmohada y un babymóvil. Para el primero de los regalos ya tenía miradas algunas de mis creaciones y el diseño elegido fue uno que le gustó especialmente con un osito. Para los colores me comentó que la habitación era en tonos marrones y crema. Elegimos esos tonos ya que era para colocar en la cuna y quedaría muy integrado. Para el babymóvil Cris optó por el tema de los transportes aunque los mismos colores no nos convencían así que le propuse darle un toque de color  con naranja y azul, y le encantó. Aquí tenéis el resultado de ambos.

El petit Arnau és un dels petits als que el meu taller alegra l’ habitació. Cris, la seva tieta, em va demanar uns regalets personalitzats: un babycoixí i un babymóvil. Per al primer dels regals ja tenia mirades algunes de les meves creacions i el disseny escollit va ser un que li va agradar especialment amb un osset.  Pels colors em va comentar que l'habitació era en tons marrons i crema. Vam triar aquests ja que era per col·locar en el bressol i quedaria molt integrat. Pel babymóvil Cris va optar pel tema dels transports encara que els mateixos colors no ens convencien  així que li vaig proposar donar-li un toc de color amb taronja i blau, i li va encantar. Aquí teniu el resultat de tots dos.


Además me pidió que le hiciera unas letras de colores para Cloe, la hermana mayor de Arnau, ¡pues una de letras marchando! En fieltro, rellenitas y decoradas con un botón en forma de flor.

A més em va demanar que li fes unes lletres de colors per Cloe, la germana gran d'Arnau, una de lletres marxant! En feltre  i decorades amb un botó en forma de flor.


David y Diana son dos bebés que llegaron a la familia seguiditos uno del otro. Como regalo de nacimiento pensé en hacerle a cada uno su babyalmohada con sus datos, pero la yaya también pensó en mi para sus regalitos, quería una babyalmohada hecha en forma de cuadro, así han llegado a mi taller ¡los babycuadros!  No me fue difícil saber qué tenía que elegir para cada uno ya que sus mamás con toda su ilusión habían compartido fotos de los preparativos para la llegada de los enanitos a casa. La habitación de David seria color malva y decorada con unos populares ositos y detalles en azul. Ya tenía los colores y los motivos.

David i Diana són dos nadons que van arribar a la família seguidets un de l'altre. Com a regal de naixement vaig pensar en fer-li a cadascun el seu babycoixí  amb les seves dades, però la iaia també va pensar en mi pels  seus regalets, volia una babyalmohada feta en forma de quadre, així han arribat al meu taller els babyquadres! No em va ser difícil saber què havia de triar per a cada un ja que les seves mares amb tota la seva il·lusió havien compartit fotos dels preparatius per a l'arribada a casa. L'habitació de David seria color malva i decorada amb uns populars ossets i detalls en blau. Ja tenia els colors i els motius.
Motivos de la habitación de David
Motius de l'habitació de David
La pequeña Diana tendría una habitación rosa palo, con una cortina preciosa y colorida con animalitos y temas florales, y detalles en blanco. Opté por el rosa, el lila y el blanco; y el tema floral. Un poquito de costura y ¡voilà dos babycuadros marchando!

La petita Diana tindria una habitació rosa pal, amb una cortina preciosa i acolorida amb animalets i temes florals, i detalls en blanc. Vaig optar pel rosa, el lila i  el blanc; i el tema floral. Una mica de costura i dos  babyquadres marxant!


Para mi regalo la babyalmohada ya no tenía la gracia que debiera tener así que pensé en hacerles  un babymóvil. Para David elegí el mar como tema principal ya que es algo indispensable en las vidas de sus papás. Cinco animalitos blanditos y marinos cuelgan de un soporte con el nombre del pequeño.

Pel meu  regal el babycoixí  ja no tenia la gràcia que havia de tenir així que vaig pensar en fer-los un babymóvil. Per David vaig triar el mar com a tema principal ja que és indispensable en les vides dels seus pares. Cinc animalets tovets i marins pengen d'un suport amb el nom del petit.


 
Para Diana elegí la cortina como tema para mi creación, desde que la ví me encantó ya que no es la típica cortina para habitaciones de bebés. Además quería que uno de los dos regalos que recibieran cada una de las familias fueran totalmente personalizados con algo de su alrededor. Cinco formes inspirades en la tela cuelgan de un tronco de árbol-soporte con el nombre de la pequeña.

Per Diana vaig triar la cortina com a tema per la meva creació, des que la vaig veure em va encantar ja que no és la típica cortina per a habitacions de nadons. A més volia que un dels dos regals que rebessin cadascuna de les famílies fossin totalment personalitzats amb una mica del seu voltant. Cinc formes inspirades en la tela pengen d'un tronc d'arbre- suport amb el nom de la petita.
 
Tela estampada de la cortina de Diana


Unos meses después llegó Noa a la familia, otra pequeñita más a la que crear algo con mucho cariño para celebrar su llegada. Le pregunté a su mamá qué quería “ Unas letras como aquellas que le hiciste a la Elsa para colgar, en rosa o lila,  no te quejarás que el nombre es corto” jajaja! ¡qué buena es esta prima mía! Pues ale, unas babyletras marchando para la enanita… pero algo más caería ¡una babyalmohada a juego con las letras! Opté por los ositos como motivo para decorar los regalitos.

Uns mesos després va arribar Noa a la família, una altra petita més a la que crear alguna cosa amb molt d'afecte per celebrar la seva arribada. Li vaig preguntar a la seva mare què volia "Unes lletres com aquelles que li vas fer a la Elsa per penjar, en rosa o lila, no et queixaràs que el nom és curt" jajaja! Què bona és aquesta cosina meva! Doncs apa, unes babylletres marxant! ... però alguna cosa més cauria: un babycoixí a joc amb les lletres! Vaig optar pels ossets com a motiu per decorar els regalets.


 
El siguiente bebé en llegar a la vida de un familiar fue Ashton, hijo de amigos y compañeros de trabajo de Josep. En seguida pensó en mí para hacer un detalle de bienvenida al pequeño. Le gustó el móvil que hice para la llegada de Oriol  y me comentó si podía crear una babyalmohada parecida. Me puse manos a la obra a hacer el diseño y elegí los colores, se lo enseñé y ¡le encantó! Así que cose que te cose fui haciendo la almohada con su nombre en fieltro y sus datos de nacimiento bordados . Cuando estaba acabándola me comentó si podía añadir un logo cosido… ¡claro, ningún problema! Me hizo llegar una imagen del logo de la empresa de los papás del pequeño, una impresión en tela me bastó para unir sus nuevos dos sueños: su bebé y su empresa. Me alegró formar parte del proyecto al informarme de la empresa en cuestión: Iwopi, una fantástica manera de ayudar a la investigación en unos tiempos en que muchos han dejado de invertir en ella y, por tanto, en el futuro y en el desarrollo. Y, simplemente, dándote de alta, instalando en tu móvil su aplicación y haciendo kilómetros que donas a proyectos, y, siempre con salud ¡bravo chicos!

El següent nadó en arribar a la vida d'un familiar va ser Ashton, fill d'amics i companys de treball del Josep. De seguida va pensar en mí per fer un detall de benvinguda al petit. Li va agradar el mòbil que vaig fer per a l'arribada d'Oriol  i em va comentar si podia crear un babycoixí semblant. Em vaig posar per feina  a fer el disseny i vaig triar els colors, l'hi vaig ensenyar i li va encantar! Així que tot cosint  vaig anar fent el coixí amb el seu nom en feltre i les seves dades de naixement brodades. Quan estava acabant em va comentar si podia afegir un logo cosit... és clar, cap problema! Em va fer arribar una imatge del logo de l'empresa dels  pares del petit, una impressió en tela em va bastar per unir els seus nous dos somnis: el seu nadó i la seva empresa. Em va alegrar formar part del projecte al informar-me de l'empresa en qüestió: Iwopi, una fantàstica manera d'ajudar a la investigació en uns temps en què molts han deixat d'invertir-hi i, per tant, en el futur i en el desenvolupament. I, simplement, donant-te d'alta, instal·lant al teu mòbil la seva aplicació i fent quilòmetres que feu donació a projectes, i, sempre amb salut, us aplaudeixo nois!


La siguiente enanita le pidió a su mamá su propia babyalmohada. Hace un tiempo le regalaron su Queka Irene y a su hermana pequeña que era recién nacida una almohada que le encantó y ella quería una igual. Su mamá me pidió si podía hacerla igual  a la babyalmohada Carla ¡Claro que sí! Ya tenía el diseño, me pasó los datos y me puse a crearla. Quedaron bastante parecidas, una creación artesana es imposible que quede igual a otra si es cosida a mano aunque el resultado me gustó bastante y a Irene y su mamá también.

La següent petita li va demanar a la seva mare el seu propi babycoixí. Fa un temps li van regalar la seva Queka Irene i  a la seva germana petita que era acabada de néixer un coixí que li va encantar…  i ella volia un igual. La seva mare em va demanar si podia fer-la igual al babycoixí Carla És clar que sí! Ja tenia el disseny, em va passar les dades i em vaig posar a crear-la. Van quedar bastant semblants, una creació artesana és impossible que quedi igual a una altra si és cosida a mà tot i que el resultat em va agradar bastant ja Irene i la seva mare també.


También llegó la pequeña Irene a la vida de la que había sido la mejor amiga que se puede tener en el cole pero por distintas cosillas aún no he podido ir a verla y guardo algo que he creado para su pequeña con muchísimo cariño, en cuanto lo reciba os lo muestro sino ¡no hay sorpresa! No quiero que lo vea aquí antes de tenerlo en sus manos.

També va arribar la petita Irene a la vida de la que havia estat la millor amiga que es pot tenir a l'escola però per diferents cosetes encara no he pogut anar a veure-la i guardo una cosa que he creat per a la seva petita amb moltíssim afecte, quan ho rebi us ho mostro sinó 'no hi ha sorpresa! No vull que ho vegi aquí abans de tenir-lo a les mans.
 
El último de los bebés es nieto de una amiga de mi madre. “Hija, me tendrías que hacer una almohada para regalársela a una compañera, yo te la pago” –me dice mi madre- Claro -pensé yo-  Antes ya le había creado una que encantó a toda la familia y resguardan como un tesoro en una estantería para que la pequeña no la pueda romper… me encanta que se reciban de esta manera mis creaciones, ¡muchísimas gracias! A parte os diré un secretillo… a mi mami le encanta ir a comprar telas cuando tiene una idea para hacer y comprar fieltros para “ su niña”, digamos que soy la que he heredado esta afición, y ¿le voy a cobrar?  Claaaro mama, jajajajaja! Pues eso, creo que no os enseñé la babyalmohada que le hice a la primera nieta: Chloe

L'últim dels nadons és nét d'una amiga de la meva mare. "Filla, m'hauries de fer un coixí per regalar a una companya, jo te'l pago" -em diu la mare- clar -vaig pensar jo-  Abans ja li havia fet un coixí que va encantar a tota la família i protegeixen com un tresor a una prestatgeria perquè la petita no el pugui trencar ... m'encanta que es rebin d'aquesta manera les meves creacions, moltíssimes gràcies! A banda us diré un secretillo... a la meva mami li encanta anar a comprar teles quan té una idea per fer i comprar feltres per "la seva nena petita", diguem que sóc la que he heretat aquesta afició, i li cobraré? Claaaro mama, jajajajaja! Doncs això, crec que no us vaig ensenyar la babyalmohada que li vaig fer a la primera néta: Chloe


Y para el segundo nieto mi madre me comentó que la habitación del pequeño Leo era en tonos marrones y que los temas que les gustaban eran los ositos y los piratas. ¡Piratas! Un tema del que no había hecho antes una babyalmohada, me encantó y me puse a diseñarla, pero… el agua en marrones no quedaba del todo bien, ¿qué tal si la hago en diferentes colores? Mi madre siempre le da el visto bueno a mis ideas, así que cuando la tuve acabada se la llevé y le encantó, mucho más a su abuela y a sus papás cuando la recibieron, ¡que la disfrutéis mucho tiempo!

I per al segon nét, la meva mare em va comentar que l'habitació del petit Leo era en tons marrons i que els temes que els agradaven eren els ossets i els pirates. Pirates! Un tema del que no havia fet abans un coixí, em va encantar i em vaig posar a dissenyar-lo, però ... l'aigua en marrons no quedava del tot bé, què tal si la faig en diferents colors? La meva mare sempre li dóna el vistiplau a les meves idees, així que quan la vaig tenir acabada li vaig portar i li va encantar, molt més a la seva àvia i als seus pares quan el van rebre, que el gaudiu molt de temps!


¿Qué os han parecido? Babys, disfrutadlos mucho mucho pero mucho ¡Hasta pronto gente!
¿Què us han semblat? Babys, disfruteu-los molt molt, però molt. Fins aviat gent!

4 comentarios:

Unknown dijo...

Molt xulus tots, princesa
Ets una gran artista

Pantufla dijo...

Adoro tus creaciones! Me ha gustado especialmente el de Leo ;)

Jenny dijo...

Moltes gràcies! :) Muaaa

Jenny dijo...

Muchas gracias bonica! Si, el de Leo es diferente,más nuevo. ;) Besotes