Profebroche maestra - Profeagulla mestra

¡Hola gente! Os presento los "profebroches", como llamo yo a los broches de profesiones. Hace poco me pidieron un broche personalizado para una maestra, una foto me bastó y saber el color de su bata para hacerla. Espero como siempre que os guste, como a la protagonista Ana ¡que lo disfrutes y te lo pongas mucho mucho!

Hola gent! Us presento les"profeagulles", nom que dono a les agulles de professions. Fa poc em van demanar una agulla personalitzada per una mestra, només una foto i saber el color de la seva bata va ser prou per fer-la. Espero com sempre que us agradi tant com a la protagonista Ana, que ho gaudeixis i t'ho posis molt molt!


6 comentarios:

pitavola dijo...

Doncs t'ha quedat molt pedagógica i molt rebonica
Ptns

Pantufla dijo...

És fantàstica! I als nens segur que també els entusiasma!

Jenny dijo...

Moltes Gracies maca! :)

Jenny dijo...

Gracies Pantu! Tú si que ets fantástica...sempre ets de les primeres! :)

mireia dijo...

Hola guapa.jo soc la mireia la.que et vaig fer el encarreg per la.meva companya!!!de primera ma et dic que li va encantar i als nens de la.classe encara mes!!!moltes gracies

Anónimo dijo...

Hola soc l'ana . La meva amiga mireia em va regalar aquesta nina que hem poso cada dia a la feina. Els meus nen i nenes estan encantats i jo mes . T'animo a que continuis fent coses tant xules !!