Sant Jordi

Os deseo un feliz día de Sant Jordi, esa fecha tan especial para los catalanes, vendría a ser nuestro día de los enamorados, así que disfrutad mucho! Hasta prontito!

Us desitjo una bona diada de Sant Jordi, data especial pels catalans i catalanes, el nostre dia dels enamorats, disfruteu-lo moltíssim!

Fins aviat!



Ahora toca hacer crónica de mi día de Sant Jordi, este año algo más especial que otros ¿porqué? Pues básicamente porque mi cuñado Àlex ( del que soy megafan hace muuuucho tiempo) hacía poquito que había sacado su primer libro-cómic originalmente creado por él mismo, un proyecto con el que llevaba dos años luchando; y para este señalado día estaba firmando ejemplares... ¡ y allí que me fui yo a por mi ejemplar! ¡un día especial, un libro especial y una firma especial! Y la firma ¿ qué os parece? firma y dibujo dos en uno ¡este chico es superior!
Os animo a leer y a que veáis en persona la obra de arte que es Andrea Hojarasca. ¡Àlex te deseo lo mejor en este proyecto y que éste te traiga bajo el brazo muchísimos proyectos más, ARTISTAZO!



Aquí os dejo el detalle de la portada y el cartel de firmas que hizo Àlex para sus firmas ¿ no son preciosos o solo me lo parece a mi?


Ara toca fer crònica del meu dia de Sant Jordi, aquest any una mica més especial que uns altres perquè? Doncs bàsicament perquè el meu cunyat Àlex ( del que sóc megafan fa moooolt de temps) feia poc que havia tret el seu primer llibre-còmic originalment creat per ell mateix, un projecte amb el qual portava dos anys lluitant; i per aquest assenyalat dia estava signant ... i allí que em vaig anar jo a per el meu exemplar! un dia especial, un llibre especial i una signatura especial! I la signatura què us sembla? signatura i dibuix dos en un aquest noi és superior!


Us animo a llegir i a que vegeu en persona l'obra d'art que és Andrea Hojarasca. Àlex et desitjo el millor en aquest projecte i que aquest et porti sota el braç moltíssims projectes més, ¡ARTISTÀS!

Us deixo detall de la portada i el cartell que va fer Àlex per les seves signatures de Sant Jordi, són preciosos o nomès m'ho sembla a mi?

Fins aviat!



4 comentarios:

pitavola dijo...

Bona Diada per a tu també!
Ptns

Pantufla dijo...

Qué rebonics! Espero que hagis passat una feliç diada ;)

Jenny dijo...

Gracies maca! ;)

Jenny dijo...

Gracies Pantu! la tarda tancada però matí aprofitat! ;)